Se redeschide ”Atelierul de pictură” la Muzeul de Istorie Locală și Etnografie de la Brad

Home Cultură Se redeschide ”Atelierul de pictură” la Muzeul de Istorie Locală și Etnografie de la Brad

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, prin intermediul Muzeului de Istorie Locală și Etnografie Brad și cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara redeschide, în perioada 13 – 15 iulie 2017, acțiunea desfășurată sub titulatura „Atelierul de pictură pe sticlă”.

”Practic este vorba despre o întâlnire cu meșteșugul artiștilor populari iconari prin intermediul cursurilor intitulate în acest an „Icoana – meșteșug, artă și har”, practic o continuare a activităților de inițiere susținute până acum la muzeul brădean”, explică Liliana Țolaș, directorul Muzeului Civilizației Dacice și Romane din Deva.

Cursurile vor începe joi, 13 iulie 2017, ora 09.00 şi se vor desfăşura la sediul Muzeului de Istorie Locală și Etnografie din Brad, situat pe strada Cloșca, numărul 4. Înscrierile se fac la aceeași adresă până în data de 12 iulie 2017, la activități putând participa şi adulţi.

Cursurile sunt gratuite, însă este necesar ca participanții să-și procure singuri următoarele materiale: marker „Permanent” negru de grosime medie, pensule precum și culori acrylice sau tempera.