Locuri de muncă intermediate de primarul din Lupeni pe șantierul construcției canalizării din Straja

Home Administrație Locuri de muncă intermediate de primarul din Lupeni pe șantierul construcției canalizării din Straja
Locuri de muncă intermediate de primarul din Lupeni pe șantierul construcției canalizării din Straja

Pentru primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță este cât se poate de clar faptul că investițiile, atât publice cât și private, care se derulează pe raza localității, sunt singurele în măsură să genereze potențial de creștere economică locală și să absoarbă forța de muncă necoupată din această localitate.

În aceste coordonate au fost purtate și astăzi, la sediul Primărei municipiului Lupeni, discuțiile cu firma Hidroconstrucția SA din Cluj Napoca, cea care a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor de realizare a colectorului de canalizare al stațiunii turistice Straja, o lucrare de anvergură finanțată integral din fondurile Consiliului județean Hunedoara.

La întâlnirea reprezentanților Hidroconstruția SA Cluj cu primarul municipiului Lupeni, acesta a solicitat antreprenorului investiției să aibă în vedere ca pentru executarea lucrărilor să fie angajați  muncitori care au domiciliul în municipiul Lupeni, propunere agreată de reprezentanții firmei.

”Investițiile reprezintă singura modalitate de a fi create noi locuri de muncă în municipiul Lupeni. Lucrările care se derulează în prezent în Stațiunea Straja la canalul colector, investiție finanțată integral de Consiliul Județean Hunedoara vor fi executate de Hidroconstrucția  SA din Cluj. În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții acestei firme le-am impus ca pentru executarea lucrărilor să fie angajați  muncitori din municipiul Lupeni, astfel că aceștia au decis să angajeze un număr de 10 cetățeni ai localității noastre. În acest sens, îi rog pe cei care sunt interesați, să se îndrepte direct către firma angajatoare la numărul de telefon 0722393940, pe care dânși  l-au pus la dispoziție  pentru a veni în sprijinul doritorilor”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Primarul din Lupeni spune că va avea astfel de discuții și cu alți reprezentanți ai firmelor care execută diverse lucrări pe raza municipiului Lupeni, îndeosebi lucrri finanțate din fonduri publice, pentru a-i îndemna să utilizeze în execuția proiectelor, forța de muncă disponibilă în plan local.