Au început lucrările la drumul din Pasul Vîlcan

Home Administrație Au început lucrările la drumul din Pasul Vîlcan
Au început lucrările la drumul din Pasul Vîlcan

La numai o singră zi după ce, la sediul Consiliului județean Hunedoara, a fost parafată înțelegerea între reprezentanții autorităților locale din județul Hunedoara și județul Gorj, utilajele drumarilor hunedoreni au și ajuns în Pasul Vîlcan.

Aici, urmează să fie executate o serie de lucrări de reabilitare și modernizare a drumului județean care leagă municipiul Vulcan cu localutatea gorjeană Schela, astfel ncât, potrivit promisiunilor făcute de preșeidntele Consiliului județean Hunedoara și întărite de primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, potrivit cărora, până la 19 august când în Pasul Vîlcan va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Castelul din Carpați” și a doua ediție a pelerinajului istoric la grpul statuar dedicat luptelor din Pasul Vîlcan în Primul Război Mondial, drumul de acces să fie unul facil pentru participanții la aceste evenimente, dar și pentru turiști.

Viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu a fost prezent vineri pe șantierul deschis de drumai în Pasul Vulcan, unde a realizat, drept dovadă și fotografiile pe care suntem în măsură să vi le prezentăm. ”Asa cum s-a promis, se lucreaza intens la drumul de la Pasul Valcan pana la granița cu judetul Gorj. Până la evenimentul din 19 august sperăm să fie practicabilă porțiunea de drum ce aparține de județul Hunedoara”, a declarat Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.