Lucrările de investiții din Lupeni, verificate de primarul Lucian Resmeriță

Home Administrație Lucrările de investiții din Lupeni, verificate de primarul Lucian Resmeriță
Lucrările de investiții din Lupeni, verificate de primarul Lucian Resmeriță

Prezenţa primarului Lucian Resmeriţă pe şantierele din Lupeni a devenit deja una obișnuită, atât pentru constructori, cât și pentru locuitorii din carrierele în care se execută diverse investiții publice.

Primarul municipiului Lupeni și-a propus să verifice, în mod constant, modul în care se realizează aceste investiții publice, atât pentru a se convinge că acestea se încadrează în graficul stabilit pentru fiecare etapă de execuție, cât mai ales pentru a verifica dacă în modul or de lucru, muncitorii respectă condițiile de calitate solicitate de autoritățile locale.

Astfel, și în cursul zilei de vineri, primarul Lucian Resmeriță, însoțit de viceprimaul Iacob Mesaroș și de specaliști din cadrul Primăriei Lupeni au fost prezenți pe șantierele de investiții din zona Cartierului Viitorului și CAP, unde au loc ample lucrări publice de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale. Tot aici sunt executate și o serie de lucrări care au ca scop demolarea construcțiilor ilegale de pe domeniul public, care afectează imaginea orașului, precum și o serie de necesare operațiuni care au ca scop salubizarea zonelor verzi. Toate aceste lucrări au ca scop, în opinia primarului Resmeriță, transformarea acestei zone într-unul dntre cele mai moderne cartiere rezidențiale din municipiul Lupeni.

”Am decis să facem, împreună cu echipa mea de specialiști din cadrul Primăriei Lupeni, o nouă inspecția a lucrprilor din Cartierul Viitorului pentru a verifica ritmul de desfășurare a lucrărilor, pentru că ne dorim ca acesta să se încadreze întocmai în garficul de finalizare, dar cu respectarea întocmai a planurilor de proiectare, așa cum acesta a fost prezentat și solicitat constructorului. În același timp, ne propunem ca, periodic, să verificăm cu atenție și calitatea lucrărilor, pentru că ne dorim ca aici să avem un cartier modern, european, a cărui utilitate să fie una de durată îndelungată”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.