Adina și Cornel Pintea, din echipă de televiziune în parteneri de viață

Home Stiri la zi Adina și Cornel Pintea, din echipă de televiziune în parteneri de viață
Adina și Cornel Pintea, din echipă de televiziune în parteneri de viață

În urmă cu ceva vreme, în peisajul jurnalistic al Văii Jiului își făceau intrarea, cu modestie și talent, doi tineri jurnaliști de televiziune: Adina Păduraru și Cornel Pintea.

La început doar colegi în echipa de știri a postului de televiziune Kapital TV, de mai bine de un an, Adina și Cornel sunt realizatori ai emisiunilor de ”prime time” ale acestuia, Adina fiind și prezentatoarea știrilor, iar Cornel fiind nu doar realizator, ci chiar director al KTV.

Nu acestea sunt însă argumentele forte care fac din Adina și Cornel o frumoasă… familie. Între cei doi există, de o bună bucată de vreme, și o frumoasă poveste de dragoste care, peste mai puțin de o săptămână, se pregătește să devină o la fel de frumoasă poveste de viață. Asta deoarece Adina și Cornel își unesc duminică, 23 iulie 2017, destinele într-o căsnicie de-o viață. Momentul în care cei doi tineri jurnaliști vor spune ”Da !” în fața ofițerului de stare civilă și, mai apoi, în fața altarului, va fi atent supravegheat de nașii lor, cum altfel, decât o altă echipă de mare clasă (profesională și familială) din presa Văii Jiului: Diana și Marius Mitrache.

Desigur, cu ”experiența” acumulată de-a lungul ultimilor aproape două decenii, în presă, în famililie și în viață, le spunem bun venit în grupul nostru, al familiștilor de și din presă, tinerilor noștri colegi Adina și Cornel Pintea. Casă de piatră !

Tiberiu & Luminița VINȚAN