Primarul Lupeniului cere sprijinul populației pentru combatrea actelor antisociale din oraș

Home Administrație Primarul Lupeniului cere sprijinul populației pentru combatrea actelor antisociale din oraș
Primarul Lupeniului cere sprijinul populației pentru combatrea actelor antisociale din oraș

Pentru că își dorește să acorde o atenție deosebită siguranței cetățenilor, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a stabilit recent, un pachet de măsuri menite să asigure un grad sporit de siguranță pentru cetățenii municipiului Lupeni și, în același timp, unul menit să asigure păstrarea ordinii publice, a curățeniei  și combaterea distrugerii bunurilor din oraș, măsuri care au fost afișate în intreaga localitate.

În acest scop, pentru punerea în aplicare a acestor măsuri primarul Lucian Resmeriță face apel la cetățeni să se implice în susținerea acestor demersuri aducând o contribuție activă. Acesta invită cetățenii la o cât mai bună comunicare cu Poliția Locală din municipiul Lupeni,  care trebuie să fie anunțată în timp util cu privire la abaterile constatate de cetățeni.
Tot în acest scop, a fost pus la dispoziția locuitorilor municipului Lupeni și un număr de telefon de intervenție rapidă al Poliției Locale. Acesta este 0254-562.482, număr la care va răspunde promt solicitărilor primite un reprezentant al Poliției Locale.
”În urma sesizărilor primite din partea cetățenilor, am stabilit un pachet de măsuri menite să asigure un grad sporit de siguranță locuitorilor municipiului Lupeni, dar și pentru a păstra ordinea, curățenia și integritatea bunurilor din oraș. Pentru aceasta însă avem nevoie și de sprijinul cetățenilor pe care îi rog să fie alături de mine și de aparatul de specialitate din jurul meu, prin anunțarea imediată a abaterilor constatate la numarul de telefon de intervenție rapidă al Poliției Locale. Acesta este 0254-562.482. Polițiștii locali au obligatia de a se prezenta la fata locului în maxim 5  minute pentru a restabili ordinea și  sancționa abaterea constatată. Cred că numai printr-o bună colaborare între cetățeni și Primărie vom putea păstra liniștea, curățenia și integritatea bunurilor din municipiului nostru pentru ca altfel orice eforturi de infrumusețare a Lupeniului devin zadarnice”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.