Primăria Lupeni va rezilia contractul de servicii cu firma responsabilă de colectarea deșeurilor

Home Administrație Primăria Lupeni va rezilia contractul de servicii cu firma responsabilă de colectarea deșeurilor
Primăria Lupeni va rezilia contractul de servicii cu firma responsabilă de colectarea deșeurilor

Autoritățile locale din municipiul Lupeni au notificat astăzi firma DMV Prosal SRL, firmă care asigură serviciile de colectare a gunoiului menajer în municipiul Lupeni, asupra intenției de reziliere a contractului de servicii. primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță apreciază că măsura se impune ca urmare a încălcării în mod repetat a prevederilor contractuale de către SC DMV Prosal SRL.

De alfel, notificarea privind rezilierea contractului de servicii de salubritate vine după ce firma Prosal a fost amendată, zilele trecute, cu 5000 de lei după ce autoritățile locale au constatat nerespectarea, în mod repetat, a obligațiilor contractuale asumate.

”Sunt profund nemulțumit de modul în care firma de salubritate și-a îndeplinit obligațiile contractuale, întrucât în urma unor verificări repetate, am constatat că aceștia nu au ridicat gunoiul menajer de la punctele de colectare prevăzute în contract, fapt în măsură să genereze prejudicii administrației locale și cetățenilor municipiului Lupeni. Întrucât conducerea firmei nu a înțeles că trebuie să remedieze situația creată și să asigure curățenia în localitate conform contractului încheiat, astăzi  i-am notificat în vederea rezilierii contractului. După ce vom înceta raporturile de colaborare cu această firmă, vom căuta un alt partener cu care să realizăm un contract de servicii. Vom fi mai atenți ca, în urma procedurilor de achiziție, să încheiem un contract cu o firmă serioasă, care să asigure ridicarea la timp și în mod corespunzător a reziduurilor menajere de pe raza municipiului Lupeni, astfel încât să putem intra într-o situație de normalitate privind curățenia orașului”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.