UMF Tg. Mureș va avea ținute vestimentare de colecție. Vezi aici cine e designerul care lansează prima colecție de articole vestimentare medicale.

Designerul Cătălin Botezatu își lansează, în data de 27 iulie, colecția de articole vestimentare medicale și sportive, UMF Collection, constând în costume medicale, halate și tricouri, special concepută pentru Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu Mureș.

‘Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu Mureș marchează încheierea anului universitar 2016-2017 prin lansarea noii colecții de articole vestimentare promoționale pentru studenții Universității: costume medicale, halate și tricouri. După examenul de admitere din data de 26 iulie și în plină desfășurare a îndrăgitului program ‘Universitatea de Vară pentru Elevi’, UMF Târgu Mureș invită studenții, elevii și întreaga comunitate academică joi, 27 iulie, la ora 19.00, în Sala de Sport ‘Dr. Anton Pongracz’ a Universității, la evenimentul de lansare a noii linii de articole vestimentare medicale și sportive UMF Collection by Cătălin Botezatu. Evenimentul din data de 27 iulie încheie într-un mod fericit un an universitar plin de activități complexe, provocări educaționale și științifice și realizări remarcabile la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș’, a anunțat, joi, Biroul de Presă al UMF Târgu Mureș, într-un comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, cu ocazia lansării UMF Collection, actualii și viitorii studenți ai universității, cadrele didactice și medicale își pot achiziționa articole de îmbrăcăminte special concepute pentru UMF Târgu Mureș de către Cătălin Botezatu.

AGERPRES