Universitatea Petroșani a publicat rezultatele etapei I ale admiterii la studiile de master

Home Educație Universitatea Petroșani a publicat rezultatele etapei I ale admiterii la studiile de master
Universitatea Petroșani a publicat rezultatele etapei I ale admiterii la studiile de master

Înscrierile și admiterea la studiile de master din cadrul facultăților Universității din Petroșani, aferente sesiunii de vară 2017, s-au încheiat. În zilele de 20 și 21 iulie au avut loc și interviurile din cadrul admiterii, iar în aceste zile Universitatea din Petroșani a finalizat procedura de admitere.

Rezultatele primei etape a sesiunii de admitere la master în cadrul specializărilor bugetate și cu taxă de la toate cele 3 facultăți ale Universității din Petroșani au fost publicate pe situl instituției academice și pot fi vizualizate accesând linkul de mai jos:

http://www.upet.ro/admitere/2017/rezultate_iulie.php

Studenții declarați admiși trebuie să achite o taxă de înmatriculare, în vederea confirmării opțiunii pentru care au susțint probele de examen. Taxa de înmatriculare pentru studii masterale trebuie achitată începând din 23 iulie până în 26 iulie pentru confirmarea locului, iar dovada plății trebuie prezentată la secretariatul facultății. Pentru studiile de licență, taxa de înmatriculare trebuie achitată începând din 26 iuliepână în 29 iulie pentru confirmarea locului, iar dovada plății trebuie prezentată la secretariatul facultății.