Programul complet al Zilelor Municipiului Lupeni ediția 2017

Home Cultură Programul complet al Zilelor Municipiului Lupeni ediția 2017
Programul complet al Zilelor Municipiului Lupeni ediția 2017

Autoritățile publice locale din municipiul Lupeni au făcut public programul Zilelor municipiului Lupeni, care se desfășoară din 31 iulie până în 6 august 2017.

Zilele Municipiului Lupeni încep luni, 31 iulie 2017 când sunt programate o serie de meciuri de fotbal pe stadionul ”Minerul”. Zilele de 1 și 2 august sunt dedicate, de asemenea, sportului. În data de 3 august, Primăria Lupeni și Consiliul local vor sărbători cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie. În aceeași zi va avea loc și un simpozion dedicat grevei minerilor de la Lupeni din august 1977.

În data de 4 august va avea loc un concert de muzică populară, în cadrul căruia vor urca pe scenă invitați de renume ai folcoorului românesc: DINU IANCU SĂLĂJANU și Grupul instrumental ”Țara Silvaniei”, CLAUDIA GHIȚULESCU, SUZANA TOADER, TEORDORA FILIP, IONEL STOICA și Ansamblul folcloric ”Bujorii Muntelui”.

Sâmbătă, 5 august vor avea loc o serie de competiții sportive de mare valoare, iar pentru după-amiază este programat un concert de muzică pentru tineret. Vor concerta la Lupeni: fomația rock STRINGS, folkistul CĂTĂLIN STEPA, dar și CORINA, ALEX VELEA, DJ PROJECT & ELLA ROSE. Sâmbătă noaptea va avea loc și un foc de artificii.

Duminică, 6 august, Zilele Municipiului Lupeni se încheie cu mai multe momente festive dedicate sărbătorii Zilei Minerului.

Programul complet al Zilelor Municipiului Lupeni, poate fi vizualizat și în afișul oficial al evenimentului: