Destinațiile turistice din județul Hunedoara vor fi promovate de Ministerul Turismului

Home Reportaj Destinațiile turistice din județul Hunedoara vor fi promovate de Ministerul Turismului
Destinațiile turistice din județul Hunedoara vor fi promovate de Ministerul Turismului

Secretarul de stat din Ministerul Turismului, Bogdan Gheorghe Tomoiagă, se află în aceste zile în județul Hunedoara. Acesta a participat la deschiderea festivalului Dac fest de la Simeria.

Stațiunea Geoagiu Băi, Cetatea Deva și Castelul Corvinilor au fost, de asemnea, în atenția reprezentantului Ministerului Turismului, care a fost impresionat de potențialul turistic al zonei.

Reprezentantul Ministerului Turismului și directorul Agenției de Dezvoltare Economică și Socială (ADEH) a județului Hunedoara, Radu Barb au semnat astăzi, la Parcul de Sfaceri din Simeria, și un protocol de colaborare care prevede atingerea obiectivelor comune privind creșterea vizibilității României ca destinaţie turistică, prin promovarea brandului turistic naţional și, în special, a evenimentelor organizate de Județul Hunedoara, precum și punerea la dispoziția Consiliului Județean a unor materialele și obiecte de promovare. 

”Îi mulțumesc domnului secretar de stat pentru deschiderea și interesul pe care ni le-a arătat”, a declarat Radu Barb, director ADEH.