Drumul de Dealu Babii a intrat în focul lucrărilor

Home Administrație Drumul de Dealu Babii a intrat în focul lucrărilor
Drumul de Dealu Babii a intrat în focul lucrărilor

După o perioadă de pauză, lucrările de modernizare a drumului județean Vulcan-Merișor, în zona Dealu Babii a intrat din nou în execuție. Lucrările sunt efectuate în cadrul unei investiții publice finanțate de Consiliul județean Hunedoara, dar reprezentanții autorităților locale din municipiul Vulcan, pe raza căruia se află localitatea rurală Dealu Babii sunt direct interesați de modul în care decurge această importantă investiție.

La începutul acestei săptămâni, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, împreună cu viceprimarul Cristian Merișanu au inspectat șantierul, pentru a vedea cum merg lucrurile.

”Lucrările sunt derulate în grafic, chiar dacă există unele dificultăți legate de felul în care ( deocamdată) unii dintre localnici înțeleg că lățimea drumului județean este standard și că gardurile trebuie deplasate față de actualul drum, pentru a putea realiza lucrarea așa cum se cuvine. Le mulțumesc tuturor momârlanilor care și-au manifestat întreaga disponibilitate pentru realizarea acestei lucrări. Sper ca exemplul lor să fie urmat de toți ceilalți săteni din Dealu Babii. Ei toți sunt primii beneficiari ai acestui drum, așteptat de cei ce își doresc evoluția, de foarte mulți ani. Dorința lor este pe cale să se împlinească”, a declarat Gheorghe Ile.

Primarul Vulcanului a ținut să precizeze totodată, pentru cei ce s-au arătat interesați de situația stâlpilor de iluminat care trebuiesc demontați potrivit proiectului de modernizare a drumului, răspunsul lui Ile este unul cât se poate de firec: ”Toți acei stâlpi de ilumat care afectează bunul mers al lucrărilor de la drum vor fi mutați, conform proiectului.”