Au început asfaltările și la Uricani. Primarul Buhăescu cere sprijinul cetățenilor pentru bunul mers al lucrărilor.

Home Administrație Au început asfaltările și la Uricani. Primarul Buhăescu cere sprijinul cetățenilor pentru bunul mers al lucrărilor.
Au început asfaltările și la Uricani. Primarul Buhăescu cere sprijinul cetățenilor pentru bunul mers al lucrărilor.

De câteva zile au început o serie de lucrări de asfaltare pe mai multe artere rutiere și în orașul Uricani. Primarul Dănuț Buhăescu informează că este vorba despre străzi situate în interiorul cartierelor de locuințe, acolo unde se toarnă asfalt pe aleile de acces și pe zonele în care urmează să fie configurate noi locuri de parcare pentru persoanele care domiciliază în aceste cartiere.

Pentru o cât mai bună derulare a acestor lucrări, autoritățile locale din orașul Uricani invită cetățenii care au autoturisme parcate în zonele în care sunt programate lucrări, să vină în întâmpinarea celor care execută lucrările de asfaltare și să-și mute autoturismele. ”Rugăm proprietarii de mașini din zonele de intervenție să ne sprijine pentru mutarea mașinilor pe perioada asfaltării în zonele afectate de lucrări”, spune Dănuț Buhăescu.

Primarul orașului Uricani spune că, în perioada următoare vor fi executate mai multe lucrări de acest tip pe raza orașului Uricani, atât în zona urbană, cât și în localitățile componente. Spre exemplu, primarul Buhăescu informează că ”potrivit hotărârii de guvern, până în luna noiembrie semnăm contractul de finanțare, apoi urmează licitația, pentru executarea lucrărilor în zona Valea de Brazi. Asfel sperăm, să nu fie contestații, să putem finaliza licitația până în primăvara anului viitor, pentru a da ordinul de începere a lucrărilor. SUNT PROCEDURI LEGALE, PE CARE SUNTEM OBLLIGAȚI SĂ LE RESPECTĂM ! Sunt de fapt mai multe străzi care vor intra în asfaltare,precum Manoleștilor , Strugurelui, Cheile Buții, Pietroasa, Cabana Cămpu lui Neag (a fostei mine), Dosul Pribeagului (zona familiei Calotă spre barajul Valea de Peaști)’ Dodoconi, Serponilor, Balomir, două străzi din zona Mailat, etc. Investițiile acestea se vor desfășura în timp de trei ani maxim. Asta dacă lucrurile merg bine”, spune Buhăescu.