Comunicat Apa Serv Valea Jiului / prezentare demonstrativă a unor tehnologii moderne pentru reabilitarea conductelor fără săpătură la Deva

Home Economie Comunicat Apa Serv Valea Jiului / prezentare demonstrativă a unor tehnologii moderne pentru reabilitarea conductelor fără săpătură la Deva
Comunicat Apa Serv Valea Jiului /  prezentare demonstrativă a unor tehnologii moderne pentru reabilitarea conductelor fără săpătură la Deva

Astăzi 2 august 2017, o delegaţie de specialişti din cadrul Apa Serv din Petroşani s-a deplasat la Deva, unde a avut loc o prezentare demonstrativă a unor tehnologii moderne pentru reabilitarea conductelor fară sapatură.

La această prezentare au putut fi evidenţiate principalele avantaje astfel:

– economie de timp si bani;

– deranj minim al traficului urban;

–  lipsa prafului şi a poluării fonice;

– neântreruperea activităţilor cotidiene.

În perioada care urmează Apa Serv, prin accesarea fondurilor Europene, va implementa mai multe proiecte de infrastructură de apă şi apă uzată, unde aceste proceduri vor fi de un real folos pentru a valorifica la maxim evoluţia tehnologică din ultima perioadă.

Inovaţiile în domeniu aduc beneficii, în primul rând pentru cetaţeni, dar si pentru exploatarea ulterioară a reţelelor având o durată de viaţă mare.

Conceptul de reabilitare fară săpătura a luat în ultimul timp o amploare mai mare datorita nevoilor de reparare a reţelelor învechite care sunt amplasate în zone greu accesibile, sub pieţe, terenuri, intersecţii, râuri, etc.

Totodată cu aceste nevoi s-a dezvoltat semnificativ şi tehnologia în domeniu putând vorbi astăzi de o gamă foarte mare a acestor proceduri.

Vizita la Deva s-a finalizat atât pentru noi cei din Valea Jiului, cât şi pentu alţi operatori din ţare cu un mare câştig în cunoaştrerea acestor tehnologii care se dezvoltă de la o zi la alta.

Mulţumim organizatorilor acestui eveniment, Consiliului Judeţean Hunedoara şi Apa Prod Deva pentru găzduire.

 Biroul de presă  Apa Serv Valea Jiului