Marian Boboc își serbează semicentenarul cu o lansare de carte

Home Cultură Marian Boboc își serbează semicentenarul cu o lansare de carte

Ce poate fi mai frumos pentru un scriitor și un jurnalist decât să-și petreacă aniversarea unei jumătăți de secol de viață, alături de prieteni, nu doar la un pahar de vorbă, ci și la o nouă lansare de carte. În acest mod a ales și scriitorul Marian Boboc, redactorul șef al Ziarului Văii Jiului să marcheze bilanțul semicentenarului său de viață, alături de prieteni, la Restaurantul Keops din Petroșani, unde Marian Boboc va fi cel care va împărți cadouri literare de ziua sa de naștere, cadouri constând într-un recital de poezie și o nouă lansare de carte.

De data aceasta, Marian Boboc propune iubitorilor de cultură din Valea Jiului o reîntâlnire cu poezia, cu prilejul lansării noului său volum de versuri intitulat ”Orașul de la capătul poeziei”.

Evenimentul va avea loc vineri, 4 august 2017 de la ora 18,00 și va fi moderat de scriitorul Ion Hirghiduș.

”La Restaurantul KEOPS, îmi voi lansa vineri, 4 august, de la orele 18, volumul de versuri „orașul de la capătul poeziei”. Îmi vor fi aproape scriitorii din Cenaclul BOEMA și prietenii mei și ai poeziei. Tot vineri, ca un făcut…, împlinesc 50 de ani, o vârstă pentru care îi mulțumesc divinității și la care mă simt în bună formă artistico-literară. Cum la începutul lunii august, nu m-am născut doar eu, ci și „Ziarul Văii Jiului”, vom ridica sus, sus paharul și în sănătatea cotidianului nostru, cel mai longeviv la această oră din Valea Jiului, care împlinește 9 ani de când iese, zi de zi, de sub teascurile tiparniței, cu bune și rele. La ceas aniversar, mulțumesc Asociației „Rosa Multiflora”, care, prin energicul ei președinte și prieten al artelor, Costel Avram, a conspirat în mod fericit și la realizarea acestui moment, punându-mă în fața unui fapt împlinit, dar și tuturor celor care, de-a lungul existenței mele artistice, mi-au fost alături la bine și, mai ales, la rău. Adică, la greu…”, a declarat Marian Boboc.