Turneu aniversar de popice la Petrila, în perioada 12 august – 9 septembrie 2017

Home Stiri la zi Turneu aniversar de popice la Petrila, în perioada 12 august – 9 septembrie 2017
Turneu aniversar de popice la Petrila, în perioada 12 august – 9 septembrie 2017

Anul 1921 aduce la Petrila sportul cu o apreciabilă vechime, atestată de peste 196 de ani pe teritoriul patriei noastre, oraşul Petrila devenind astfel vatră a jocului de popice, un sport foarte apreciat având o tentă a distracției care s-a împletit perfect cu cea sportivă.

Cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la înființarea echipei de popice din orașul Petrila, în preajma zilelor orașului Petrila, Clubul Sportiv Inter Petrila cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Orașului Petrila, organizează un turneu aniversar de excepție pentru acest sport, având ca dată de începere a jocurilor ziua de 12 august 2017, acest turneu urmând a se încheia undeva în data de 9 septembrie 2017.

Sunt așteptați competitori din întregul oraș Petrila, aceasta fiind una dintre condițiile de participare, precum și specificația ca sportivii să nu fie legitimați în sportul cu popice. Înscrierea se va face până la data de 10 august 2017 iar acest lucru se poate face atât la cocheta sală de popice din Petrila cât și la telefon 0766 610 809, Marcel Dobrică.

O echipă va fi formată din 4 + 1 jucători nelegitimați, indiferent de vârstă și este locuitor al orașului Petrila, achitând o taxă de 50 de lei de echipă. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon specificat anterior.

La finalul turneului, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia zilelor orașului Petrila, vor fi premiate echipele învingătoare, premii constând în bani, cupe și diplome.