Autoritățile județene din Alba și Hunedoara își unesc eforturile pentru promovarea reciprocă a obiectivelor turistice

Home Reportaj Autoritățile județene din Alba și Hunedoara își unesc eforturile pentru promovarea reciprocă a obiectivelor turistice
Autoritățile județene din Alba și Hunedoara își unesc eforturile pentru promovarea reciprocă a obiectivelor turistice

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, s-a întâlnit în cursul zilei de vineri, 04 august 2017, cu vicepreședintele CJ Alba, Dumitru Fulea, și administratorul public al județului Alba. În cadrul întrevederii s-a discutat despre modalitățile concrete de promovare reciprocă a obiectivelor istorice și zonelor de interes turistic din județele Hunedoara și Alba, cu accent pe Cetatea Alba Carolina și Sarmizegetusa Regia.

În zilele următoare, conducerile celor două instituții vor semna un protocol de colaborare în acest sens. Parte în protocol va fi și Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, instituție subordonată CJ Hunedoara, prin intermediul căreia se derulează activitățile de promovare a tuturor obiectivelor turistice din județul Hunedoara. S-a mai convenit ca, până la semnarea protocolului, fiecare dintre părți să vină cu propuneri de colaborare legate și de alte domenii de interes comunitar.