”Războiul gunoaielor” s-a încheiat, la Lupeni, cu victoria primarului Resmeriță

Home Administrație ”Războiul gunoaielor” s-a încheiat, la Lupeni, cu victoria primarului Resmeriță
Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță castigă o importantă bătălie din ”Războiul gunoaielor”. Asta după ce autoritățile locale de la Lupeni au fost nevoite să aplice o serie de amenzi firmei care avea responsabilitatea colectării deșeruilor de pe raza localității. Mai mult, autoritățile de la Lupeni au denunțat contractul de servicii, iar astăzi contractul de salubritate cu firma de la București a fost efectiv reziliat!
”Cea mai mare problemă cu care se confrunta municipiul Lupeni, cea generată de slaba colectare a gunoiului menajer, este acum pe cale de rezolvare,  după rezilierea contractului cu firma care executa aceste servicii. În urma ”razăboiului” pe care l-am anunțat imediat după ce mai mulți cetățeni ne-au semnalat probleme serioase în această activitate, pe care l-am dus cu firma  de salubritate care nu si-a respectat obligatiile contractuale, am obținut în stârșit rezilierea contractului. Vom găsi soluții pentru a colabora cu o firmă serioasă, care să execute așa cum se cuvine, acest serviciu public de larg interes pentru cetățenii orașului nostru”, spune primarul Lucian Resmeriță.
Municipalitatea de la Lupeni a anunțat că va face demersurile pentru achiziționarea serviciilor de salubritate astfel încât municipiul Lupeni să devină și să fie, permanent, o localitate curată.