Shopping City Deva aduce muzica și voia bună într-un singur loc: Festivalul Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret

Home Cultură Shopping City Deva aduce muzica și voia bună într-un singur loc: Festivalul Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret
Shopping City Deva aduce muzica și voia bună într-un singur loc: Festivalul Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret

Duminică, 6 august, Shopping City Deva devine centrul folclorului internațional. Începând cu ora 17:30, centrul comercial va fi gazda unui spectacol dintre cele 6 desfășurate în cadrul celei de-a XVIII-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret „Carpatica”.

La evenimentul găzduit de Shopping City Deva vor participa cinci grupuri de dansatori și artiști din România, dar și de peste hotare. Los Cigalouns de Moreseuns din Franța, Kud Gik „Pioneer” din Serbia, Ansamblul Făeragul din Certejul de Sus, Șoimușeana din Șoimuș și Stejărelul din Luncoiul de Jos vor performa în cele trei spații de spectacol organizate în Shopping City Deva.

Cele trei spectacole se vor desfașura simultan, în fața magazinelor H&M, Takko si Pepco, unde cele cinci grupuri de dansatori vor prezenta esența folclorului prin dans și muzică. Acordurile și ritmurile tradiționale vor asigura o atmosferă de petrecere în centrul comercial. Grupurile vor avea fiecare câte un spectacol de 20 de minute, după care se vor schimba între ele pentru a ajunge în toate trei locațiile de festival. În acest fel, toți vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de atmosferă, de muzica tradițională și vor putea fura câțiva pași de dans de la cei mai buni dansatori de folclor.

Festivalului Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret „Carpatica” se află la cea de-a  XVIII-a editie, iar anul acesta va avea reprezentații în mai multe localități, în perioada 1-7 august.

Mai multe detalii despre evenimentele viitoare sunt disponibile pe www.shoppingcitydeva.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.