Marian Boboc și ”poezia de la capătul orașului”

Home Cultură Marian Boboc și ”poezia de la capătul orașului”
Marian Boboc și ”poezia de la capătul orașului”

O nouă ”producție literară” avându-l ca autor pe poetul Marian Boboc a avut loc, vineri după-amiază, la restaurantul Keops din Petroșani. Aici, în plin centrul municipiului Petroșani, Marian Boboc a adus iubitorilor de literatură din Valea Jiului, ultimul său volume de poezie, intitluat ”Poezia de la capătul orașului”.

Evenimentul, care a marcat și două aniversări, una a publicației ”Ziarul Văii Jiului” care a împlinit 9 ani de existență, avându-l în tot acest timp ca redactor șef pe Marian Boboc și o alta, care a marcat împlinirea a 50 de ani de viață ai scriitorului Marian Boboc, a fost și de această dată susținut de Asociația Rosa Multiflora, condusă de Costel Avram.

Ca de obicei, la cea de-a patra reuniune a Cenaclului literar Boema, a participat multă lume bună. ”Ca de fiecare dată la acțiunile noastre, alături de numeroși iubitori de cultură, au participat scriitorii Ion Hirghiduș, Valeriu Butulescu și consăteanul meu, poetul de la Oțelul Roșu, Vicu Cojocaru. Au venit însă alături de noi, în elegata sală de la restaurantul Keops, și primarii Tiberiu Iacob Ridzi și Vasile Jurca”, a declarat Costel Avram. 

Acesta apreciaăz că, per ansamblu, a fost o întâlnire mai mult decât reușită, în care cultura de calitate s-a împletit cu momente plăcute petrecute în compania unor oameni de calitate.

”Felicitări, Marian Boboc pentru acest nou succes și La mulți ani fericiți și prolifici și de aici încolo”,a mai declarat Costel Avram, președintele Asociației Rosa Multiflora. Urări cărora le subscriem și noi.