Angajații de top ai lunii iulie la Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Angajații de top ai lunii iulie la Apa Serv Valea Jiului
Angajații de top ai lunii iulie la Apa Serv Valea Jiului

Luna iulie a anului 2017 a fost una solicitantă pentru întregul colectiv de salariați ai Apa Serv Valea Jiului, ca urmare a numărului destul de ridicat de avarii și al lucrărilor de intervenție la care a fost necesară implicarea angajaților societății.

În mod special, acest lucru s-a simțit cel mai pregnant la secția de Apă Canal din orașul Petrila, unde echipele de intervenție au fost solicitate în mod repetat, iar activitățile de intervenție au fost dintre cele mai dificile din ultima perioadă. Cu toate acestea, salariații din cadrul secției de Apă-Canal din Petrila, conduși de șeful de secție ing, Sandu Benke au făcut față cu brio tuturor provocărilor de ordin professional. Din acest motiv, conducerea Apa Serv a decis ca, pentru luna iulie, titlul de ”Colectivul lunii” să fie atribuit echipei de la Secția de Apă-Canal din Petrila.

Tot din cadrul acestei secții, mecanicul Bogdan Matei a fost desemnat drept unul dintre ”Angajații lunii iulie” din cadrul Apa Serv, echipa salariaților de top fiind completată, în această lună de activitate, de Dorina Mănesc – operator calcul în cadrul Serviciului Juridic și Roman Trifu   – electrician la    Staţia de Tratare a Apei de la Valea de Peşti.

 ”Îi felicit pe colegii noștri, pe care i-am premiat astăzi, în cadrul unei noi ceremonii prilejuite de festivitatea Angajatul lunii, pe care o organizăm la Apa Serv Valea Jiului. Vreau să remarc încă o dată implicarea, seriozitatea și colegialitatea deosebită a angajaților din cadrul Secției de Apă-Canal de la Petrila, care s-au comportat exemplar în ciuda volumului mare de lucrări și intervenții la avarii pe care le-a avut de executat în luna iulie și-i felicit pentru faptul că știu să fie un colectiv de muncă unit, atât la serviciu cât și în afara orelor de program”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.