Ministrul Gabriel Petrea în dialog cu ONG-urile din județul Hunedoara

Home Administrație Ministrul Gabriel Petrea în dialog cu ONG-urile din județul Hunedoara
Ministrul Gabriel Petrea în dialog cu ONG-urile din județul Hunedoara

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, s-a întâlnit în după-amiaza zilei de marți, 8 august 2017, cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale din județul Hunedoara. La întâlnirea găzduită în sala de ședințe a Consiliului Județean Hunedoara au mai participat conducerea CJ Hunedoara, prefectul județului și reprezentanții presei.

Ministrul Gabriel Petrea a declarat că își dorește o mai eficientă comunicare între Guvern și ONG-uri, astfel încât problemele cu care se confruntă organizațiile neguvernamentale, sugestiile și propunerile acestora să ajungă cât mai repede în atenția miniștrilor de resort.

În vederea îmbunătățirii dialogului dintre societatea civilă și administrația publică centrală sau județeană, demnitarul a invitat ONG-urile hunedorene să se înscrie în Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență – #CONECT.

„Vrem să facem comunicarea între reprezentanții societății civile și Guvern să devină mai eficientă, să preluăm expertiza dumneavoastră și să încercăm pe cât posibil ca problemele pe care ni le transmiteți să ajungă la miniștrii de resort și acolo unde aveți interes. Vă invit să vă alăturați demersului #MCPDS de îmbunătățire a dialogului între administrația publică centrală și locală și sectorul neguvernamental și să vă înscrieți în #CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență” le-a spus Ministrul Gabriel Petrea reprezentanțilorONG-urilor prezenți la întâlnire.