Primarul Lucian Resmeriță a trecut la sancțiuni împotriva celor care nu păstrează curățenia în municipiul Lupeni

Home Administrație Primarul Lucian Resmeriță a trecut la sancțiuni împotriva celor care nu păstrează curățenia în municipiul Lupeni
Colectarea gunoiului menajer și curățenia din oraș constituie câteva dintre cele mai mari probleme cu care s-a confuntat și încă se mai confruntă municipiul Lupeni. În vederea eliminării cauzelor care generează aceste probleme, administrația condusă de Lucian Resmeriță a luat, în ultima perioadă, mai multe măsuri.
Astfel, după ce s-au constatat, în repetate rânduri, abateri de la respectarea clauzelor contractuale, din partea firmei care asigura colectarea deșeurilor menajere pe raza localității, contractul cu aceasta a fost reziliat iar operatorul a fost amendat de câteva ori. După rezilierea contractului,  primarul Lucian Resmeriță a luat o serie de noi măsuri pentru pentru creșterea eficienței activității de colectare a gunoiului dar și pentru păstrarea curățeniei în municipiul Lupeni.
În ultimele zile, după ce a fost ridicat gunoiul din întreaga localitate și au fost amplasate pubele pentru colectarea resturilor menajere, au fost identificate din păcate, și  situații în care cetățenii  nu au înțeles că trebuie să păstreze curățenia în oraș. Drept pentru care municipalitatea a trecut la amendarea celor care încalcă legea.
”În această dimineață, Poliția Locală a Municipiului Lupeni a amendat-o pe doamna Lupu Doina cu suma de 500 lei, pentru faptul că a aruncat gunoiul menajer de la etaj, în loc să il depună la containerele destinate colectării resturilor menajere. Vom continua sancționarea celor care nu înțeleg că nu putem avea un oraș curat și frumos dacă nu păstrăm curățenia și investițiile făcute de Primărie. Înfrumusețarea orașului nostru, păstrarea lucrurilor bune și creșterea gradului de civilizație nu sunt chestiuni aflate doar în responsabilitatea Primăriei, ci ele țin de atitudinea fiecăruia dintre noi. Cu toții vrem să avem un oraș curat și frumos, haideți deci să respectăm munca celor care fac deja posibile aceste lucruri”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.