Alexandra Dabija este câștigătoarea trofeului ”Ursul din Carpați”

Home Cultură Alexandra Dabija este câștigătoarea trofeului ”Ursul din Carpați”
Alexandra Dabija este câștigătoarea trofeului ”Ursul din Carpați”

Solista de muzică ușoară Alexandra Dabija este câștigătoarea Trofeului ”Ursul din Carpați”, decernat la finalul festivalului-concurs cu același nume care a avut loc în aceste zile în stațiunea turistică Straja din municipiul Lupeni.

Peste 100 de participanți s-au înscris la probleme de interpretare vocală, instrumentală sau de dans care au avut loc în cadrul acestui nou festival al talentelor pus în scenă de oamenii de afaceri Cătălin Țugulea și Emil Părău, cu concursul unor profesori și coordonatori de ansambluri atistice din Valea Jiului.

La eveniment a participat și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță care a apreciat că promovarea unor astfel de festivaluri au darul de a pune în valoare tinerii talentați din întreaga Vale a Jiului, așa cum au darul de a aduce în atenția oamenilor și frumusețile stațiunii Straja pe perioada de vară. Lucian Resmeriță spune că astfel de evenimente trebuie susținute și promovate în mod constant.

Toți participanții la ediția I a Festivalului ”Ursul din Carpați” de la Straja au primit diplome și cupe, iar ce mai buni, pe diverse categorii au avut parte de trofeele oferite de organizatori. De asemenea, cu sprijinul omului de afaceri Emil Părău, toț participanții au avut parte, la finalul celor două zile de concurs, de o petrecere pe cinste găzduită în eleganta Cabană Montana de la Straja, dar și de o întâlnire cu cel care a inspirat acest nou eveniment cultural la Straja, ursul Baloo.