Kendama cu CRBL la Shopping City Deva

Home Stiri la zi Kendama cu CRBL la Shopping City Deva
Kendama cu CRBL la Shopping City Deva

Pe 17 august, între orele 16:00-22:00, la Shopping City Deva pasionații jocului cu kendama se pot întrece într-o competiție-spectacol, prezentată și jurizată de artistul CRBL. Cei care nu sunt încă pregătiți să-și demonstreze abilitățile se pot bucura, ca spectatori, de un eveniment dinamic și distractiv.

Pe parcursul celor patru etape ale competiției, CRBL va face demonstrații de prinderi, echilibru şi jonglări cu kendama și le va cere concurenților să le reproducă. Artistul îi va selecta pe cei care vor ajunge în etapa următoare.În semifinala competiției se vor califica 10 concurenți și doar cei mai buni 4 vor ajunge în finală.

Finaliștii vor putea câștiga, în funcție de locul din clasament, următoarele premii:

  • Premiul I: 1 Kendama USA – ProModel + 1 Kendama USA – Tribute -+ Vouchere The Refresh +  Vouchere Cinema City + Voucher SMYK
  • Premiul II: Kendama USA – Kaizen + Vouchere The Refresh + Vouchere Cinema City + Voucher SMYK
  • Premiul III: 1 Kendama USA – Tribute + Vouchere The Refresh + Vouchere Cinema City + Voucher SMYK

Pentru a participa la concurs, pasionații de kendama se pot înscrie inainte de începerea competiției, între orele 14:00 – 16:00, la locul special amenajat din zona de organizare a evenimentului, prin completarea formularului de înscriere. Participanții își vor aduce kendama proprie pentru a putea lua parte la competiție. Participarea nu este condiționată de o limită de vârstă, însă pentru concurenții care au sub18 ani, tutorele va completa unformular de consimțământpe care îl vor avea în posesie la momentul înscrierii. Mai mult, nu există o listă predefinită de secvenţe de prinderi, echilibru şi jonglări de executat.

Toate detaliilesunt disponibile pesite-ul Shopping City Deva și pe pe pagina de Facebook a centrului comercial.