Dezbatere publică la Petroșani pe subiectul ”Pădurii Colorate”

Home Administrație Dezbatere publică la Petroșani pe subiectul ”Pădurii Colorate”
Dezbatere publică la Petroșani pe subiectul ”Pădurii Colorate”

Demersurile publice făcute de municipalitatea de la Petroșani în vederea realizării proiectului artistic ”Pădurea Colorată” în zona Brădet, în parteneriat cu artistul Mihai Țopescu, deși este foarte apreciat de majoritatea cetățenilor, a generat și intervenții ale unor oameni care cred că abordarea autorităților de la Petroșani pe acest subiect este una greșită.

Pentru a lua o decizie cât mai apropiată de dorința majorității cetățenilor municipiului Petroșani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a anunțat că va organiza o dezbatere publică pe tema acestui subiect, astfel încât toate părțile să-și poată expune punctele de vedere, iar decizia care se va lua să fie una corectă. ”Primăria municipiului Petroșani, vă invită mâine 18 august 2017, ora 13.00 în sala de marmură a Primăriei, la dezbaterea publică cu privire la amenajarea zonei Brădet, ce se va efectua în cadrul proiectului „Pădurea colorată”, a anunțat astăzi, primarul Tiberiu Iacob Ridzi, prin intermediul unui comunicat primit la redacție.

Autoritățile de a Petroșani au anunțat la începutul acestei săptămâni că intenționează să realizeze, cu sprijinul artistului plastic Mihai Țopescu, o reeditare a proiectului artistic experimentat cu succes de acesta în Pădurea Dumbrava din localitatea Poienari (jud. Gorj). Mihai Țopescu a informat de asemenea că mai multe localități din România l-au invitat să realizeze proiecte similare pentru atragerea turiștilor, acestea fiind dorite și de localități din Elveția și Germania.