Surprize și emoții pentru copii deosebiți din Lupeni, într-o zi specială, la Parco Cavalli

Home Educație Surprize și emoții pentru copii deosebiți din Lupeni, într-o zi specială, la Parco Cavalli
Surprize și emoții pentru copii deosebiți din Lupeni, într-o zi specială, la Parco Cavalli

Obișnuite deja să-și facă din fiecare zi de sărbătoare o bucurie de suflet prin generozitatea și dragostea față de copiii aflați în situații sociale ceva mai speciale, doamnele Mariana Popa și Lavinia Grigoriu au avut o abordare similară și în minivacanța de Sfânta Maria.

Astfel, cele doamne au avut parte de momente speciale alături de copiii de la Centrul pentru îngrijirea copiilor orfani, deschis la Lupeni de o altă familie cu suflet mare, Vasile și Lucreția Nemeș. Împreună cu aceștia, copiii de la Centrul din Lupeni au avut parte de o zi specială, cu distracție și voie bună, la Centrul de hipoterapie ”Parco Cavalli” de la Vulcan.

”Am promis copiilor, la o vizită anterioară, că ne vom întoarce la ei și… ne- am întors! Astăzi am revenit la „Orfanii care cresc orfani „, domnul Vasile si Lucreția Nemeș din Lupeni pentru a ne respecta promisiunea făcută copiilor de la Centrul din Lupeni, respectiv aceea de a-i duce la Parco Cavali pentu echitatie. Chiar dacă vremea nu a ținut cu noi, am avut marea bucurie de a vedea că, în ciuda polii, cei 16 copii cu care am petrecut această zi frumoasă pentru noi toți, s-au bucurat de jocuri distractive, au făcut plimbări cu trăsura și s-au bucurat de cadourile primite”, spune Mariana Popa.

La rândul ei, Lavinia Grigoriu arată că, n materializarea acestei frumoase acțiuni, au venit și alți prieteni care au dat o mnă de ajutor, de la administratorul Bazei hipice Parco Cavalli, Florin Vrabie până la campioana națională la tir cu arcul Luminița Boros, dar și alți oameni de suflet precum Pavel Romeo, Clapon Relu și Razvan Igărelu. ”Despărțirea de copii, după o zi foarte frumoasă, a fost una cu lacrimi în ochi. Dar, din nou, am promis că ne întoarcem! Pentru că ne bucură nespus de mult momentele de fericire pe care le putem aduce acestor copii cu adevărat speciali”, a mai spus Lavinia Grigoriu.