Cristian Pomohaci nu mai e dorit în spectacolul de la ”Zilele Uricaniului”

Home Stiri la zi Cristian Pomohaci nu mai e dorit în spectacolul de la ”Zilele Uricaniului”
Cristian Pomohaci nu mai e dorit în spectacolul de la ”Zilele Uricaniului”

Autoritățile locale din orașul Uricani au făcut public afișul celor trei zile de spectacole care vor marca activitățile artistice din cadrul ediției 2017 a apreciatului eveniment ”Zilele orașului Uricani”.

În cadrul acestora, pe scena de la Uricani vor urca, alături de numeroase talente locale, artiști de renume ai show-biz-ului din țara noastră: Nicu Novac, Cirpian Roman, Alex Velea, Tavi Colen &Emma, Carmen Șerban ș.a.

Prezența pe afiș în cadrul spectacolului de sâmbătă, 26 august 2017 a lui Cristian Pomohaci a stârnit însă un val de controverse, în fața cărora administrația locală de la Uricani a anunțat că a solicitat firmei de impresariat artistic care organizează spectacolele, înlocuirea acestuia cu un alt solist de muzică populară.

”Având în vedere controveresele apărute în spațiul public și dorința unor cetățeni care doresc anularea prezenței la Zilele Orașului Uricani a lui Cristian Pomohaci, conducerea Primăriei Uricani va solicita înlocuirea acestuia cu un alt artist. În acest fel, arătăm că ținem cont de părerea majorității cetățenilor și ne dorim ca doar buna dispoziție să fie în sufletul participanților la zilele orașului nostru. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată ntr-un comunicat al autorităților locale de la Uricani.

În același timp, edilii explică faptul că solistul de muzică populară Cristian Pomohaci a fost contactat de organizatorii spectacolului artistic din cadrul Zilelor orașului Uricani, tot la solicitarea unui numeros grup de cetățeni ai orașului Uricani, la dezbaterile care au avut loc pe marginea acestui eveniment, înainte de apariția în presă a informațiilor care au condus la declanșarea scandalului mediatic în care a fost implicat Cristian Pomohaci.

Zilele orașului Uricani vor avea loc săptămâna viitoare, în perioada 21-25 august fiind programate etapele finale ale competițiilor sportive organizate în cadrul Zilelor orașului Uricani, iar pentru zilele de 25, 26 și 27 august sunt programate trei zile de spectacole artistice de înaltă calitate.