Jandarmul hunedorean Alin Marian a câștigat un nou titlul de campion la un concurs chinologic

Home Stiri la zi Jandarmul hunedorean Alin Marian a câștigat un nou titlul de campion la un concurs chinologic
Jandarmul hunedorean Alin Marian a câștigat un nou titlul de campion la un concurs chinologic

Plutonierul adjutant Alin Marian continuă să obțină noi titluri de campion cu noua generație de ciobănești germani pe care îi pregătește.

În data de 19 august 2017, jandarmul hunedorean Alin Marian a participat cu un câine rasa ciobănesc german, la o expoziţie de club şi selecţie. Competiţia s-a desfăşurat în municipiul Sibiu şi a reunit peste 80 de câini rasa ciobanesc german.

Plutonierul adjutant Alin Marian a prezentat câinele Nana Von Mafi Haus-Clas, o femelă crescută și pregătită de el, care a obținut locul I, la clasa 6-9 luni.

Alin Marian este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, iar pe lângă activitatea profesională, a dezvoltat o pasiune pentru creşterea, îngrijirea şi dresarea cânilor din rasa ciobănesc german.

Jandarmul hunedorean Marian Alin a câştigat numeroase titluri atât la nivel naţional, cât şi internaţional, semnificative fiind cele de  Campion Naţional, Vicecampion Mondial, Vicecampion European, Campion national „România cum laudae”.

În prezent, plutonierul adjutant Marian Alin este instructor de dresaj canin şi Preşedintele responsabil cu Ciobanescul German din cadrul Clubului de Dresaj Canin România.