De astăzi, vin trei zile de distracție la Uricani

Home Cultură De astăzi, vin trei zile de distracție la Uricani

Începând de vineri, 25 august și până duminică, 28 august, la Uricani vin trei zile de distracție și voie bună pentru cetățenii acestui oraș dar și pentru oaspeții lor din ntreaga Vale a Jiului, la finalul unei săptămâni ntregi în care municipalitatea a organziat o nouă ediție a apreciatelor ”Zile ale orașului Uricani”.

Primarul orașului Uricani spune că, de astăzi urmează trei zile de muzică, street food, agremet şi distracţie pentru cei mici şi mari, ateliere de creaţie şi multe alte surprize pe care toți cei interesați sunt invități să le descopere.

În cele trei concerte care vor avea loc în aer liber, în fiecare di de la ora 19,30 pe scenă vor urca atât numeroși artiști locali, cât și nume cu rezonanță ale scenei artistice din România. Uricănenii îi vor putea vedea sau, după caz, revedea, vineri pe soliștii de muzică populară Nicu Novac, Ovidiu Hmorodean, Ciprian Roman, Violeta Deminescu, Doru Petrea, Aura Rova și Nică Moacă. Sâmbătă seara vor urca pe scenă artiștii: Alex Velea, Criss Gray, Hellen, El Nino, Tavi Colen & Emma și formația Strings. Duminică, pe scena de la Uricani vor cânta: Codruța Măghirean, Costel Ciofu, Liliana Lăcinescu, Dorin Covaci, Remus Vălungan, Denisa Sârboacă, Ioan Drăgan și Carmen Șerban.

”Le adresez tuturor cetățenilor orașului Uricani invitația de a participa la spectacolele Zilelor Orașului Uricani, în organizarea cărora am încercat să ținem cont de preferințele muzicale ale tuturor și am invitat artiști de prim rang ai scenei muzicale românești, așa cum am făcut la fiecare ediție a acestui eveniment. Sunt convins că vom avea din nou o sărbătoare pe cinste și că ne vom bucura așa cum ne dorim cu toții de cele mai frumoase zile ale orașului Uricani”, spune Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.