Trofeul ”TOMIS” adjudecat de micii modeliști de la Clubul Copiilor Petrila

Home Educație Trofeul ”TOMIS” adjudecat de micii modeliști de la Clubul Copiilor Petrila
Trofeul ”TOMIS” adjudecat de micii modeliști de la Clubul Copiilor Petrila

Copiii de la cercul de machete din cadrul Clubului Copiilor Petrila, coordonați de profesorul Alin Apostoiu, au pășit în aceste zile pe țărmul mării unde au reușit să obțină performanțe notabile la concursul internațional de modelism CUPA TOMIS.

Desfășurat la Constanța, la Muzeul Marinei Române, concursul a avut loc în perioada 12-19 august, fiind organizat sub patronajul Ligii Maiștrilor Militari de Marină.

Potrivit informaților primite din partea directorului Clubului Copiilor și Elevilor din Petrila, prof. Radu Chința, elevii Tabun Sonia Ioana, Părău Tudor și Leahu Jessica au obținut, la acest concurs național, locul I și medalia de aur. De asemenea, eleva Țalapin Timea a obținut locul II și medalia de argint iar elevul Mutică Dragoș  a obținut locul III și medalia de bronz. Remarcabil este faptul că tot elevi de la Clubul Cpiilor din Petrila și-au adujudecat și Marele Premiu al competiției, ”TROFEUL TOMIS” la categoria copii și adolescenți fiind câștigat de elevul Codrea Denis Vlad.

De asemenea au fost câștigate mai multe diplome de măiestrie și de către ceilalți elevi ai Petrilei participanți la competiție, acestea revenind următorilor elevi: Bîlă Alexandru, Gruian Răzvan, Ece Morariu Zeynep Maria, Koma Melinda, Părău Carla.

”Este a doua participare a copiilor de la Petrila și Lupeni la un astfel de concurs, în luna iunie la CUPA ALBA CAROLINA  au fost câștigate, de asemenea, un număr de cinci medalii. Felicitări elevilor și profesorului coordonator”, a declarat prof. Radu Chința, directorul CCE Petrila.