Parângul găzduiește ultima etapă a Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”

Home Reportaj Parângul găzduiește ultima etapă a Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”
Parângul găzduiește ultima etapă a Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”

Asociația schi turism montan Pro-Parâng din Petroșani organizează timp de trei zile, respectiv pe 1, 2 și 3 septembrie 2017,  concursul de turism sportiv ,,Trofeul Pro-Parâng” , care este și ultima etapă din cadrul  Campionatul Național de Turism Sportiv ,,Ștafeta Munților”.

Organizatorii informează că la această competiție pot participa cluburi, asociații sportive, dar și amatori de sport și drumeție care pot forma o echipă de trei persoane și se încadrează în una din următoarele categorii de concurs: open, juniori, elite, feminin, seniori, vetreani, family. Probele concursului sunt: raid montan, orientare turistică, teste teoretice și probă culturală la foc de tabără.

Traseul de raid montan va fi de dificultate medie în zona Șaua Huluzu-Coasta lui Rus-Căldarea Găuri  din Masivului Parâng și oferă posibilitatea de a admira vârfurile ce constituie creasta principală și câteva lacuri importante.

Pentru mai multe detali vizitați pagina de internet www.proparang.ro secțiunea Anunțuri sau solicitați informații la numărul de telefon 0744473933.

Gazda ediției din acest an a acesi eveniment sportiv este Cabana Groapa Seacă de pe DN7A, unde se va organiza și tabăra de corturi. Evenimentul este susținut și de: S.C Adarco Invest SRL, Primăria Municipiului Petroșani, Electro-Promex Invest, Dechatlon Târgu Jiu, Costi Mari Impex, Cabana ,,Groapa Seacă”, Trans Lauran SRL, INFO 98, Barul ,,La Bănița”, Madison Trans, Salvamont Petroșani, Marketing România.