Preocupări pentru modernizarea iluminatului public, la Lupeni

Home Administrație Preocupări pentru modernizarea iluminatului public, la Lupeni
Preocupări pentru modernizarea iluminatului public, la Lupeni
Municipalitatea din Lupeni continuă derularea proiectelor de modernizare a localității. Astfel, pe lista activităților de investiții publice se află, în această perioadă și cele care vizează introducerea unu nou sistem de iluminat  public și stradal, prin utilizarea tehnologiei pe bază de led, una mult mai modernă, dar și cu eficiență economică sporită.  
Proiectul de modernizare a iluminatului public are ca obiectiv înlocuirea lămpilor vechi de iluminat stradal cu noile corpuri de iluminat cu led, moderne, economice și cu randament ridicat.

”Continuăm derularea proiectului de reabilitare si modernizare a sistemului public de iluminat în municipiul Lupeni. Acum acționăm, în acest scop, în Zona Bucura-Parângului și pe strada Spiru Haret. Vreau să-i informez pe cetățenii localității noastre că acest proiect care va fi pus în practică în tot municipiul Lupeni, prin înlocuirea lămpilor vechi cu corpuri de iluminat cu led, moderne și performante, care asigură atât reducerea consumului de curent, dar şi o lumină mai intensă. În paralele, vom continua cu derularea celorlalte  proiecte de modernizare a municipiului nostru, la care noi lucrăm deja şi pe care  dorim să le punem în practică, pentru infrumusetarea orasului si  creşterea confortului cetăţenilor din municipiul Lupeni” , spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Spre exemplu, tot în acetse zile au loc o serie de acțiuni de demolare a construcțiilor ilegale, dar și acțiuni de dotare a tuturor cartierelor cu pubele noi pentru colectarea gunoiului menajer. Toate aceste investiții au ca scop creșterea gradului de confort al cetățenilor, dar și a imaginii publice afișate de municipiul Lupeni.