Consilierii PSD Lupeni atrag atenția asupra politicii ”cu două fețe” a celor de la PNL

Home Politică Consilierii PSD Lupeni atrag atenția asupra politicii ”cu două fețe” a celor de la PNL
Consilierii PSD Lupeni atrag atenția asupra politicii ”cu două fețe” a celor de la PNL
După cum v-am mai informat, unul din proiectele aflate pe ordinea de zi a ședintei Consiliului Local al municiului Lupeni din data de 31 august 2017 a fost cel inițiat de primarul Lucian Resmeriță cu referință la oportunitatea înființării Clubului Sportiv Municipal Lupeni.
Înființarea acestui club are ca obiectiv, așa cum de altfel, a menționat inițiatorul, posibilitatea legală de susținere și încurajare a performanțelor sportive ale tinerilor lupeneni din toate categoriile de sport propuse în ruma dezbaterilor publice care au avut loc pe acest subiect la Lupeni, pornind desigur de la rezultatele deosebite obținute de sportivii din Lupeni, atât la nivel național cât și internațional, cum sunt, spre exemplu, cele înregistrate la fotbal-tenis, fotbal, karate,sah, schi. Potrivit primarului municipului Lupeni, sub cupola acestui club vor urma să activeze sportivi din toate categoriile de sporturi practicate de acesștia, respectiv: gimnastică, karate, fotbal, fotbal tenis, handbal, tenis, sah, karate wkc,box, schi biatlon, karting, volei, baschet,rugby, ciclism, tenis de masă, volei, ecvestra, sport columbofil. Iată de ce, în esență, decizia Primăriei și a Consiliului local Lupeni a a vota un proiect care asigură și un mod de viață sănătos copiilor și tinerilor din localitate este unul firesc și, mai mult decât atât, binevenit.
Pentru echipa consilierilor social-democrați din Consiliul local Lupeni, în primul rând, ca și pentru cetățenii care au aflat despre acest lucru, surpriza neplăcută vine din partea unui consilier local al PNL, prof. Anința Burlacu. Aceasta face din nou dovada dublei măsuri cu care PNL tratează activitățile din Consiliul local. De data aceasta, consilierul PNL Anița Burlacu nu a votat proiectul de susținere a sportului și performanțelor sportive din municipiul Lupeni, însă, pe de altă parte, a acceptat propunerea colegilor ei de a face parte din conducerea administrativă a clubului nou înființat.