Primăria Lupeni a stabilit un program pentru colectarea deșeurilor din cartierele cu case ale orașului

Home Administrație Primăria Lupeni a stabilit un program pentru colectarea deșeurilor din cartierele cu case ale orașului
Primăria Lupeni a stabilit un program pentru colectarea deșeurilor din cartierele cu case ale orașului

La Lupeni, acțiunile pentru eficienizarea serviciului de colectare a deșeurilor continuă.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a dispus, în aceste zile, luarea altor noi măsuri în această direcție. ”Continuăm acțiunile de menținere a curățeniei în municipiul Lupeni. Începând cu luna septembrie, vom colecta gunoiul menajer de la case conform programului stabilit pe zile și străzi. Concmitent, vom continua acțiunea de amplasare a pubelelor de colectare a deșeurilor în toate zonele”, informează Lucian Resmeriță.

Potrivit dispoziției emise de edilul lupenean, reprezentanții firmei de salbritate vor acționa pentru ridicarea deșeurilor din cartierele cu case, după următorul program:

  • În ziua de marți a fiecărei săptămâni: pe toate străzile din cartierul Ștefan;
  • În ziua de miercuri a fiecărei săptămâni: pe străzile de pe pârâul Roșia;
  • În ziua de joi a fiecărei săptămâni: pe străzile 9 Mai, Tineretului, Bărbăteni, Tusului, Gării, Zănoaga, Vânătorilor, Calea Brăii, Straja și Mierleasa;
  • În ziua de vineri a fiecărei săptămâni: pe străzile Brazilor, Lungă, Negoiului, Caraiman, Victoria, Cartier Ștefan, Frumoasa, Minerilor, Pompierilor, I.L. Caragiale, M. Sadoveanu, 1 Mai, Avram Iancu, Nicușor Gociu, Pădurarilor, Eroilor, Stadionului și Pomilor.

Primarul municipiului Lupeni invită de asemenea cetățenii să păstreze curățenia și să depună deșeurile menajere numai în locurile special amenajate în acest scop, astfel încât activitatea muncitorilor de la salubritate să poată fi una eficientă, iar orașul să devină curat și îngrijit.