Primăria Lupeni pune ordine și în activitatea de la Piața Cina

Home Administrație Primăria Lupeni pune ordine și în activitatea de la Piața Cina
Primăria Lupeni pune ordine și în activitatea de la Piața Cina
În cursul zilei de luni, 4 septembrie, echipele abilitate din cadrul Primăriei municipiului Lupeni au efectuat un control în Piața Cina din Lupeni – cea mai importantă piață comercială din oraș, unde au fost verificate o serie de aspecte cu privire la legalitatea unor construcții care afectează imaginea zonei și, implicit a localității.
Acolo unde s-au constatat situații de acest fel, construcțiile urâte, improvizate, care afectează imaginea localității și pun chiar în pericol siguranța cetățenilor, s-a trecut la demolarea efectivă a acestora.
”Printre activitățile care ne preocupă în mod deosebit stau cele care urmăresc, pe de o parte, îmbunătățirea imaginii orașului nostru și, pe de altă parte, conformarea la ordine și respect față de prevederile legale în orice domeniu de activitate. În acest context s-a înscris și acțiunea pe care echipele de la Primăria Lupeni le-au derulat în Piața Cina, acolo unde clădirile care afectează grav imaginea zonei au fost demolate”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Tot în cadrul controalelor derulată astăzi la Piața Cina din Lupeni, autoritățile publice locale au evacuat comercianții care desfășurau activități fără autorizații specifice și au fost fluidizate căile de acces în incinta pieței.