Fotbal / În liga a IV -a s-a consumat etapa cu numărul I a campionatului județean de fotbal, ediția 2017 – 2018

Home Stiri la zi Fotbal / În liga a IV -a s-a consumat etapa cu numărul I a campionatului județean de fotbal, ediția 2017 – 2018
Fotbal / În liga a IV -a s-a consumat etapa cu numărul I a campionatului județean de fotbal, ediția 2017 – 2018

Prima etapă a campionatului județean de fotbal hunedorean s-a încheiat cu multe goluri (mai exact 37 de goluri) și cu o pondere de 4 victorii din 7 partide jucate, înregistrate în deplasare. Etapa I s-a disputat în două reprize în weekend-ul precedent, fiind programate jocuri pentru sâmbătă și duminică, excepție făcând CS Hunedoara care a stat în această etapă, conform calendarului AJF Hunedoara.

Campioana județului Hunedoara, Inter Petrila, a jucat la Hațeg, obținând o victorie importantă împotriva echipei Retezatul Hațeg (2 – 3 la final, 0 – 1 la pauză), într-o partidă care nu a fost lipsită de emoții care s-au consumat până la sfârșitul meciului. Sportivii antrenorului Adrian Câmpean au condus prima parte a partidei, înscriind primul gol prin Iosif Kalai în minutul 34, într-un joc care părea desprins din fotbalul european, cu evoluții surprinzătoare de ambele părți. Inspirație sau nu, Flavius Itul, antrenorul Retezatul Hațeg, începe repriza secundă cu o schimbare. Avea să intre și să schimbe soarta jocului Alexandru Cîrdei care, marcând două goluri pentru echipa sa, la intervale scurte (min 57 și min 62), aduce Retezatul Hațeg în postura de conducere a partidei până aproape de final.

Atunci când nimeni nu mai spera să se mai poată întâmpla ceva, experimentatul Iosif Kalai de la Inter Petrila demonstrează exact contrariul și marchează două goluri pe finalul partidei (min 88 – penalty, min 92), stabilind o victorie frumoasă pentru cea mai estică echipă a Văii Jiului.

Scorul etapei I s-a înregistrat la Lupeni, unde Hercules Lupeni a învins Aurul Certej cu 10 – 1, autorii ploii de goluri fiind: Harangozo (min. 12, 16, 32), Roşian (min. 39, 64, 74), Pîrvulescu (min. 56, 89), Băcăran (min. 79) și Cărmăzan (autogol min. 88). Golul de onoare al formației din Certej a fost marcat de Stanca (min. 38).

Rezultatele etapei I – Liga IV seniori:

Clasamentul etapei I – Liga IV seniori:

Rezultatele etapei I – Liga IV juniori:

Clasamentul etapei I – Liga IV juniori: