La Vulcan, noul an școlar începe luni cu o festivitate pe Bulevardul Mihai Viteazu

Home Administrație La Vulcan, noul an școlar începe luni cu o festivitate pe Bulevardul Mihai Viteazu

Toți elevii, profesorii, părinții și ceilalți cetățeni din municipiul Vulcan interesați de evenimentul nr. 1 al lunii septembrie – începerea noului an școlar – vor putea lua parte la acest eveniment care va avea loc, în premieră, în cadrul unei festivități comune de deschidere a noului an școlar. Ceremonia va avea loc luni, 11 septembrie, de la ora 10,00, pe Bulevardul Mihai Viteazu din Vulcan în zona Primăriei.

Autoritățile locale de la Vulcan informează că, pentru buna organizare a acestei festivități, accesul auto în zona centrală a localității, pe Bulevardul Mihai Viteazu, va fi restricționată pentru câteva ore.

”Împreună cu directorii unităților de învățământ am luat decizia de a organiza festivitatea de deschidere a noului an școlar, în comun, cu elevii și profesorii de la toate unitățile școlare din municipiul nostru, pentru a ne bucura împreună de acest eveniment important care este începerea unui nou an școlar. Încă de pe acum, le doresc succes tuturor elevilor, putere de muncă și dedicație profesională tuturor dascălilor, răbdare, sprijin și înțelegere tututor părinților. Pe toți aceștia îi asigur că administația publică locală din municipiul Vulcan rămâne același partener devotat al școlii vulcănene, în dorința noastră de a asigura permanent toate condițiile necesare pentru ca școala să fie pentru toți copiii din orașul nostru un loc în care merg și învață cu plăcere”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Acesta precizează totodată că toate unitățile școlare din municipiul Vulcan, de la grădinițe, școli gimnaziale și Colegiul Mihai Viteazu sunt pregătite în mod corespunzător pentru începerea noului an școlar, având toate autorizările necesare în acest scop.