Început de an școlar la Petrila

Home Educație Început de an școlar la Petrila
Început de an școlar la Petrila

Noul an școlar a început astăzi și la Petrila, acolo unde festivitățile organizate la școlile și grădinițele din oraș, dar și la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși”, au fost onorate și de prezența primarului orașului Petrila, Vasile Jurca.

”Am participat astăzi cu emoție la festivitățile prilejuite de deschiderea noului an școlar la școlile din orașul Petrila. Am dorit să asigur atât elevii și părinții, cât și cadrele didactice, de tot sprijinul meu, al administrației locale, în următorul an de învățământ. Am toată încrederea în pregătirea cadrelor didactice din orașul nostru și am lansat provocări pentru elevii care doresc să obțină rezultate foarte bune la învățătură. Mult succes tuturor!”, a declarat primarul Vasile Jurca.

Alături de elevi, părinți și profesori, la deschiderea noului an școlar au fost prezenți nu doar primarul orașului, ci și viceprimarul Dorin Curtean, membri ai aparatului administrativ al Primăriei, consilieri locali, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean (prof.dr. Mihaela Manolea), reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române, manageri ai unităților de învățământ.

Potrivit primarului orașului Petrila, toate unitățile de învățământ din acest oraș încep noul an școlar sub auspicii favorabile, fără consemnarea vreunor probleme de ordin administrativ sau de altă natură, situație pe care edilii petrileni doresc să o mențină cel puțin la același statut.