La Parco Cavalli au răsunat din plin ”Cântecele inimii”

Home Cultură La Parco Cavalli au răsunat din plin ”Cântecele inimii”
La Parco Cavalli au răsunat din plin ”Cântecele inimii”

Ultima zi de vacanță a fost o zi plină de distracție pentru sutele de copii care au ales parcul hipic de la Vulcan pentru divertisment și plimbări cu caii și trăsura, dar și pentru cei care au venit aici să participe activ la spectacolul organizat de Asociația Parco Cavalli, cu sprijinul Consiliului județean Hunedoara, Primăriei și Consiliului local Vulcan, dar și cu prețiosul concurs al Asociației Culturale ”Tradiții și obiceiuri jienești”.

”Ne-a ajutat Dumnezeu și am avut un eveniment foarte reușit. Au fost alături de noi parteneri de încredere, de la clubul de bikeri, de la CSM Mihai Viteazu, care au făcut demonstrații. Interpreții de muzică populară, ansamblul de dansatorii au întreținut atmosfera. Copii s-au dat cu șareta, au călărit, au fost concursuri de biciclete, concursuri pentru copii cu dizabilități, au venit Minnie și Mickey. A fost multă lume, au venit, au plecat, lumea a circulat, dar per total, am aproximat până în 300 de persoane”, a declarat Florin Petrișor Vrabie, președintele Asociației Parco Cavalli din municipiul Vulcan. 

În cadrul unui frumos spectacol folcloric, intitulat cât se poate de sugestiv ”Cântecele inimilor”, cei prezenți au avut parte de câteva recitaluri folclorice oferite de rapsozi populari precum Flavia Bădău, Andreea Bătăușu, Liliana Fabian, Lenuța Ungureanu, Violeta Deminescu Jurca, Daniela Tărnăuceanu, Elena Moisescu, Cosmina Tufan, Nela Mihalache, Monica Țugulea, Norica Hațegan, dar și de dansuri și jocuri folclorice în înterpretarea Ansamblului ”Jienii Petroșaniului”.

Dincolo de spectacolul artistic, atmosfera de distracție oferită copiilor din Valea Jiului de Parco Cavalli a fost întreținută de prezența îndrăgitelor personaje din desenele animane Mickey & Minnie Mouse. De asemenea, pe parcursul întregii zile au fost organizate, cu titlu gratuit pentru copiii prezenți, plimbări cu caii, cu șareta, jocuri distactive interactive și cu premii pentru toți participanții, dansuri sportive, demonstrații de ciclism și scurte antrenamente la jocul de handbal.

Cu mulțumirea încă unui eveniment reușit, Florin Vrabie transmite mulțumiri asociațiilor pentru copiii cu dizabiltăți, parteneri n diverse proiecte comune, echipei de handbal a CSM Mihai Viteazu din Vulcan, echipei de bikeri Parco Cavalli, trupei de dans Fit4You, domnului Nicu Chirculescu, precum și tuturor artiștilor care au evoluat pe scenă în spectacolul ”Cântecele inimii”.