Noul an școlar a început la Lupeni, cu emoție și gânduri bune

Home Educație Noul an școlar a început la Lupeni, cu emoție și gânduri bune
Noul an școlar a început la Lupeni, cu emoție și gânduri bune

Toate unitățile de învățământ din municipiul Lupeni și-au deschis astăzi porțile, pentru a-i primi pe cei care pășesc pentru prima oară în sălile de clasă, dar în egală măsură și pe cei care revin în bănci pentru a-și continua pregătirea școlară într-un nou an de învățământ.

Pentru că școala este unul din stâlpii de bază ai comunității locale din municipiul Lupeni, dar și pentru că nu poate uita că profesia sa de bază și de suflet este cea de profesor, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a fost prezent, încă de la primele ore ale dimineții, la aproape toate unitățile de învățământ din localitate, pentru a  fi alături de părinți, de profesori și, mai ales, de elevi, la festivitățile de deschidere a noului an școlar.

”Am trăit cu mare bucurie astăzi, emoția începerii unui nou an școlar în municipiul Lupeni, alături de întreaga noastră comunitate. Mă bucur că eforturile administrației locale de a face toate lucrările necesare pentru ca noul an școlar să înceapă cu bine în toate grădinițele, școlile și liceele din oraș, a fost unul încnunat de succes. Le-am transmis, în discursul meu, tuturor elevilor, invitația de a fi cei mai buni la învățătură și educație, de a face în așa fel încât activitatea lor de la școală să se concretizeze în cât mai multe satisfacții , atât pentru ei, cât și pentru dascăli, pentru părinți și pentru întreaga noastră comunitate locală. I-am asigurat pe toți cetățenii noștri, mici și mari, că preocupările mele pentru creșterea calității în spațiile de învățământ din municipiul Lupeni, sunt prioritare. La începutul unui nou an școlar, le doresc tuturor copiilor și elevilor mult succes !”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Primul clopoțel a sunat anul acesta la Lupeni, la Grădinița ”Lumea copiilor”, acolo unde, alături de alți copii și părinți emoționați de bucuria începutului de an școlar, dar și alături de alte oficialități locale, s-a aflat și senatorul Cristian Resmeriță, de această dată în calitatea sa de tată, împreună cu fetița sa, care își începe de astăzi drumul spre cunoaștere și educație școlară.

La festivitățile de începere a noului an școlar de la Lupeni au participat de asemenea preoții care au binecuvântat fericitul eveniment, dar și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Deva, ai Poliției și ai Jandarmeriei.