Fotbal / Fortza Inter Petrila, primul meci acasă, a doua victorie consecutivă

Home Stiri la zi Fotbal / Fortza Inter Petrila, primul meci acasă, a doua victorie consecutivă
Fotbal / Fortza Inter Petrila, primul meci acasă, a doua victorie consecutivă

CS Inter Petrila a bifat al doilea succes consecutiv, în etapa cu numărul II a Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara, în fața unei echipe Aurul Brad pretinsă la locurile fruntașe din Liga IV, reușind să performeze un rezultat excepțional de 4 – 1, în primul meci disputat acasă pe terenul Parângul din Lonea, după ce etapa trecută reușea să treacă de Retezatul Hațeg, într-o partidă dificilă în care victoria a venit la finalul ei.

Echipa pregătită de Adrian Câmpean a început partida de la Petrila în forță, nelăsând nicio șansă de pătrundere în careu a adversarilor, nici măcar pasele lungi nu au reușit să scape de apărarea petrileană, combinația fundașilor Agapi – Matei funcționând ca un zid.

Momentul înscrierii nici nu s-a lăsat mult așteptat. În minutul 10 al partidei demonstrând calitățile sale extraordinare de sportiv, proaspătul cooptat în echipa petrileană, Marian Filip, înscrie de la aproximativ 40 de metri de poarta lui Ilea, un gol absolut superb.

Partida de la Lonea avea să fie o demonstrație tehnică a jucătorilor Inter Petrila, o echipă mult mai bine plasată în teren având în permanență un joc al paselor precise lasând Aurul Brad fără replici.

Au urmat apoi mai multe ocazii ale petrilenilor rămase însă fără rezultat până în minutul 35 când pasa lui Robin Perșe îl găsește pe Iosif Kalai în fața porții și acesta înscrie un foarte frumos gol cu capul.

O combinație foarte reușită între cei doi sportivi petrileni, ca de altfel și 9 minute mai târziu, înainte de finalul primei reprize, același Kalai îl găsește în careu pe Alin Bocu, iar acesta înscrie calm, fără probleme, cel de-al treilea gol al partidei.

Repriza a doua continuă în același fel pentru Inter Petrila iar după numa 10 minute de la start, foarte atent Alin Bocu, îi pasează lui Perșe fiind nemarcat în jumătatea adversă, acesta face o cursă în viteză spre poartă, portarul Ilea iese de pe spațiul porții la contra-atac, însă Perșe înscrie cu poarta goală.

Golul de onoare al Aurului Brad vine în min 60 al partidei, după o lovitură liberă directă de care beneficia Inter Petrila, aproape de careul Aurului Brad, majoritatea jucătorilor petrileni fiind în jumătatea adversă, mingea este respinsă puternic găsindu-l liber pe Ionuț Filipaș, acesta profită și înscrie.

Acesta fiind scorul final al partidei Inter Petrila – Aurul Brad, 4 – 1 (3 – 0).

Urmează o săptămână mai plină, Liga a IV -a având programate două etape. În etapa a treia, intermediară, miercuri începând cu ora 17,30, Inter Petrila va juca în deplasare la Gloria Proinstal Geoagiu (15,30 Juniori), iar duminică de la 11,30, acasă la Lonea va juca Universitatea Petroșani (9,30 Juniori).