Fotbal / Astăzi, la Geoagiu, se întâlnesc liderii clasamentului Ligii a IV -a pentru etapa cu numărul 3

Home Stiri la zi Fotbal / Astăzi, la Geoagiu, se întâlnesc liderii clasamentului Ligii a IV -a pentru etapa cu numărul 3
Fotbal / Astăzi, la Geoagiu, se întâlnesc liderii clasamentului Ligii a IV -a pentru etapa cu numărul 3

Etapa cu numărul 3 a Campionatului Județean de Fotbal, intermediară de miercuri, 13 septembrie, aduce în prim plan partida dintre Gloria Proinstal Geoagiu și Inter Petrila, actuale lidere a clasmentului județean, diferența fiind la golaveraj.

Inițial, Inter Petrila a încercat amânarea acestei partide pe considerentul indisponibilității jucătorilor, angajați fiind în posturi cheie la pompieri militari sau civili, SMURD, ș.a.m.d. Echipa din Geoagiu a respins amânarea motivând că jucătorii lor au fost deja învoiți conform programului AJF Hunedoara, program care a fost controversat din start chiar în ședința adunării generale a AJF, din partea mai multor echipe aflate în competiție, dar totuși votat, după cum declară președintele INTER PETRILA, Eugen Duma.

Restul … sunt deja polemici.

Așadar, Inter Petrila s-a dat peste cap și se va prezenta la Geoagiu, chiar dacă a alcătuit destul de greu unsprezece-le pentru joc. Cele două partide, cea a juniorilor și cea a seniorilor, se vor juca începând cu orele 15,30, respectiv 17,30.