Colonia Petroșaniului în prim-plan pentru administrația de la Petroșani

Home Administrație Colonia Petroșaniului în prim-plan pentru administrația de la Petroșani
Colonia Petroșaniului în prim-plan pentru administrația de la Petroșani

Anul acesta, cartierul Colonie a fost în prim-plan în ceea ce privește investițiile publice derulate de administrația publică locală din municipiul Petroșani. Inițiativa aparține chiar primarului Tiberiu Iacob Ridzi care spune că lucrprile de modernizare a infrastructurii de transport sunt acum în plină desfășurare, iar o altă investiție importantă care vizează sectorul educațional, este la rândul ei aproape de finalizare.

Cu o cadență aproape zilnică, primarul Tiberiu Iacob Ridzi este prezent în Colonie, pentru a inspecta șantierele de lucrări și pentru a se asigura că locuitorii din zonă sunt mulțumiți, la rândul lor, de cum evoluează lucrurile. Ieri și asăzi, primarul municipiului Petroșani a fost prezent din nou în Colonia Petroșaniului, acolo unde au început lucrprile de asfaltare o nouă stradă importante din acest cartier: Micu Klain. În același timp, se derulează lucrări similare și pe strada Radu Șapcă, în program fiind înscrise, tot pentru acest an, modernizări și asfaltări pe strada Grivița Roșie și Gheorghe Doja.

”Lucrările de pe cele două străzi din Colonie, Micu Klain și Radu Șapcă sunt în grafic și se derulează, după cum am putut constata în urma inspecțiilor pe care le-am făcut pe șantier, conform previziunilor noastre. Sunt mulțumit de acest lucru, dar și mai mulțumit mă declar de faptul că locuitorii din Colonie, care au așteptat, este adevărat, de ceva vreme aceste investiții, sunt mulțumiți de ceea ce am decis să realizăm în acest important cartier din municipiul nostru. le mulțumesc pentru răbdare și înțelegere, dar și pentru faptul că sunt direct interesați de bunul mers al lucrărilor de pe acest șantir de investiții de la Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Tot astăzi, primarul municipiului Petroșani, împruenă cu mai mulți specialiști din cadrul Administrației Publice Locale au vizitat și un alt important obiectiv de investiții din cartierul Colonie. Este vorba despre construcția grădiniței de la Școala gimnazială nr. 2 – structură a Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida”. ”Lucrările de amenajare a grãdiniţei nr. 2 din Colonie se apropie de final, doar câteva detalii mai trebuie puse la punct, iar cel mai probabil de anul viitor edificiul va fi pregătit să-i primească pe preşcolari”, spune Tiberiu Iacob Ridzi.

Desigur, acestor importante lucrări din cartierul Colonie, li se poate adăuga și cea mai mare investiție publică derulată în acest moment pe raza municipiului Petroșani, investiție care vizează modrnizarea unui nou tronson de peste 2 km din centura rutieră a localității. Și această lucrare, potrivit evaluării făcute de comisia condusă de primarul Tiberiu Iacob Ridzi se derulează conform graficului convenit cu firma constructoare.