Arcașii SCM Deva, cel mai bine clasați dintre reprezentanții echipelor din România la C.E. pe echipe de la Iași

Home Stiri la zi Arcașii SCM Deva, cel mai bine clasați dintre reprezentanții echipelor din România la C.E. pe echipe de la Iași
Arcașii SCM Deva, cel mai bine clasați dintre reprezentanții echipelor din România la C.E. pe echipe de la Iași

În ciuda unor prestații bune, arcașii hunedoreni nu au reușit anul acesta să prindă o poziție pe podiumul Campionatului European pe echipe, desfășurat – așa cum v-am informat – la finalul săptămânii trecute, la Iași.

Astfel, echipa de seniori băieți s-a clasat pe locul al cincilea, pierzând posibilitatea de a intra în semifinale, la ultima serie, în timp ce echipa de seniori fete a pierdul locul cinci la baraj, clasându-se în final pe poziția a șasea a acestei competiții internaționale. De precizat este însă faptul că sportivii SCM Deva au fost cel mai bine clasați dintre reprezentanții echipelor din România.

Ediția din acest an a Campionatului European de Tir cu Arcul desfășurat la Iași a fost domninată de sportivii francezi, care și-au adjudecat aproape în totalitate podiumul clasamentului, atât la băieți, cât și la fete.

Pentru cadeta Miklos Beatrice, componentă a echipei de arcași a SCM Deva, urmează o altă competiție de anvergură. Aceasta se pregatește intens, în vedera particiăpării la Campionatele Mondiale de la Rosario (Argentina), eveniment sportiv care  se va desfășura la începutul lunii octombrie 2017.