Pe 23 septembrie, pedalează cu San Montan la Baru

Home Reportaj Pe 23 septembrie, pedalează cu San Montan la Baru
Pe 23 septembrie, pedalează cu San Montan la Baru

„PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN” este un concurs de bicicletă pe traseu montan, de aproximativ 24 de km cu 1000m diferență de nivel pozitivă, urmat de un concurs de duatlon pe o zonă plată, trail, cu aproximativ 12 km alergare și 18 km bicicletă, iar anul acesta a ajuns la ediția cu numărul patru.

Cu fiecare ediție a acestui concurs, sportivii de la San Montan s-au întrecut pe sine, iar numărul din ce în ce mare de participanți dovedesc faptul că este foarte bine primit în rândul celor care practică acest sport. Inimoșii atleți ai asociației se pregătesc din timp pentru ca toate lucrurile să fie bine puse la punct dar, haideți să-i lăsăm pe ei să se prezinte:

Salut! Eu sunt Andrei și voi marca traseul de duatlon,vă aștept la concursul „PEDALEAZĂ CU SAN MONTAN LA BARU”!

Salut! Eu sunt Marius și voi avea grijă să nu vă rătăciți la cursa de MTB la concursul „PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN”!

Salut! Eu sunt Erika, am dat și eu o mână de ajutor la amenajarea traseului de MTB, vă asigur că totul este pregătit pentru concursul „PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN”….lanț întins vă doresc!

Vă salută Nelu și Dani, după cum se vede v-am pregătit traseul de MTB pentru concursul „PEDALEAZĂ CU SAN MONTAN LA BARU”!

Salut! Eu sunt Cristi ….am cosit toate urzicile de pe traseul de MTB, aveți cale liberă!

Salut! Eu sunt Radu (lupu)….împreună cu echipa San Montan,pregătim traseul pt. MTB – Baru!

SALUT! Eu sunt Bagor un caucazian prieten cu San Montan, alerg și drumețesc cu ei din când în când, la pedalat nu mă pricep….așa că te invit pe tine prietene oricine ai fi să pedalezi la Baru la concursul „PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN”…să nu uit să vă spun, am vorbit cu Vasile și echipa lui de bucătari și a promis că va face un gulyaș de te lingi pe labe…pardon …pe degete (chiar și pentru vegetarieni)!

 

Știe Bagor ce știe! Asta pentru că la fiecare eveniment organizat de San Montan, după festivitățile de premiere, urmează after-party, cu muzică, distracție, foc de tabără, ceaun, purcel și multe, multe surprize. Așadar, nu ratați acest eveniment de la Baru, sâmbătă, 23 septembrie 2017.