La Lupeni se dă startul competiței regionale de minifotbal ”Cupa Straja” – Ediția I

Home Stiri la zi La Lupeni se dă startul competiței regionale de minifotbal ”Cupa Straja” – Ediția I
La Lupeni se dă startul competiței regionale de minifotbal ”Cupa Straja” – Ediția I

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni în colaborare cu Comexim R SRL Lupeni, DiacomPrestcom SRL Lupeni și Tabăra Resiga organizează, în perioada 22-24 septembrie 2017, prima ediție a Cupei Straja 2017 la fotbal, eveniment care se va desfășura la Stadionul ”Minerul” din Lupeni.

Competiția regională de minifotbal ”Cupra Straja” reunește tineri practicanți ai acestui sport din mai multe localități ale țării: Craiova, Arad, Timișoara, Reșița, Eftimie Murgu, Slatina și Orăștie. Evenimentul este organizat cu sprijinul domnului Corpadi Sorin, care din dragoste pentru sport, în special fotbal, a înființat la Lupeni, în anul 2012, echipa de fotbal pentru copii și juniori Sorii Sport, care s-a dezvoltat în timp și a obținut performanțe notabile la copii și juniori atât pe plan local cât și la nivel național, cum ar fi, spre exemplu: Locul I la CupaLife Care , Reșița 2017; Locul I la Cupa Morilor de vânt, Caraș Severin 2017; Locul I la Cupa Brâncuși, Tg. Jiu 2016 sau Locul I la Cupa Gheorghe Ene, Hunedoara 2016.

După cum precizează primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, organizarea acestei competiții are ca scop aducerea împreună a celor care iubesc fotbalul dar și distracția și apropierea de natură. ”Prezența tinerilor sportivi care vor veni în municipiul nostru și în StațiuneaTuristică Straja, cu acest prilej, este nu doar o pledoarie pentru sporti, ci și o pledoarie pentru frmoasa noastră zonă turistică Straja, acolo unde cabanierii sunt pregătiți să cazeze participanții la acest eveniment în cele mai bune condiții. Dincolo de programul competițional, tinerii sportivi se vor putea bucura de experiențele oferite de Parcul de Aventură Straja, de experiențele oferite de  atelierele amplasate  la înălțime, dublă tiroliană de 160m, escaladă, drumeții, jocuri de îndemânare, foc de tabără și alte surprize. Le doresc mult succes tuturor echipelor care se vor întrece în acest concurs iar tuturor sportvilor le spun că indiferent de rezultat, câștigul tuturor va fiprietenia !”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Meciurile din cadrul ”Cupei Straja” la minifotbal de la Lupeni se vor disputa, în perioada 22-24 septembrie, după următorul calendar: