Distincții pentru sportivul Avram Iancu din partea ministrului Tineretului și Sportului

Home Stiri la zi Distincții pentru sportivul Avram Iancu din partea ministrului Tineretului și Sportului
Distincții pentru sportivul Avram Iancu din partea ministrului Tineretului și Sportului

Ministrul Tineretului și Spotului, Marius Dunca l-a invitat pe sportivul din Petroșani, Avram Iancu la sediul acestei instituții pentru a-l felicita pentru performanța sa de a traversa înot fluviul Dunărea, la la izvoare și până la Marea Neagră.

Cu acest prilej, ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca i-a înmânat lui Avram Iancu mai multe distincții și trofee. ”Pentru promovarea sportului românesc în lume, pentru stimulara tinerilor la lectură și pentru faptul că reprezintă un model de performanță parcurgând Dunărea înot, de la izvor și până la vărsare, Ministerul Tineretului și Sportului îi conferă lui Avram Iancu diploma de excelență, placheta și trofeul care atestă toate aceste performanțe și din partea MTS”, a spus Marius Dunca.

”În mulțumesc pentru invitație domnului ministru al Ministerului Tineretului şi Sportului,  Marius Dunca. Îi mulțumesc pentru distincțiile primite și, mai ales pentru aprecierea şi recunoaşterea efortului meu supraomenesc.
Este evident faptul că performanța mea nu este doar una personală, aceasta victorie fiind una comună a românilor. Traiască România!”, a declarat, la rândul său, Avram Iancu.