Miss România vine la Petroșani pentru concursul în care se caută ”Miss Beauty” în Petroșani și Valea Jiului

Home Stiri la zi Miss România vine la Petroșani pentru concursul în care se caută ”Miss Beauty” în Petroșani și Valea Jiului
Miss România vine la Petroșani pentru concursul în care se caută ”Miss Beauty” în Petroșani  și Valea Jiului

Nu mai puțin de 45 dintre cele mai frumoase domnișoare și/sau doamne din toată Valea Jiului au fost selectate pentru a participa la cele două concursuri de frumusețe în cadrul cărora vor fi alese ”Miss Beauty Petroșani” și ”Miss Beauty Valea Jiului”.

Concursul de frumusețe va avea loc în data de 30 septembrie 2017, la Club Revival din Petroșani, de la ora 15,00 iar accesul publicului este gratuit, în limita celor circa 340 de locuri disponibile. Evenimentul se va bucura și de prezența la Petroșani a Ioanei Filimon – Miss România 2016, care va face parte din juriul invitat să desemneze cele mai frumoase femei ale Văii Jiului. Din juriu mai fac parte, de asemenea, Maria Ardeleanu (Miss Petroșani 1987), sportivii Toma Coconea și Avram Iancu, dar și jurnalistul Genu Tuțu.

Acesta este primul concurs de frumusețe care se organizează la Petroșani, după foarte mulți ani. Evenimentul este posibil grație implicării unor numeroși sponsori care au răspuns invitației de a susține acest show care a lipsit de foarte mulți ani de pe agenda publică din regiunea Văii Jiului.