Fotbal / Liga IV, etapa 5 – Inter Petrila, pe loc repaus în fața tinerilor din Cetatea Devei

Home Stiri la zi Fotbal / Liga IV, etapa 5 – Inter Petrila, pe loc repaus în fața tinerilor din Cetatea Devei
Fotbal / Liga IV, etapa 5 – Inter Petrila, pe loc repaus în fața tinerilor din Cetatea Devei

Etapa a cincea a campionatului județen de fotbal a oferit surprize clare pentru favoritele Hercules Lupeni și Inter Petrila în partidele de la Brad, respectiv Deva.

Considerată drept cap de afiș a acestei etape, partida dintre Aurul Brad și Hercules Lupeni s-a încheiat indecis (0 – 0), un meci între două echipe care aveau, fiecare în parte, nevoie de puncte. Aurul Brad, aflată pe teren propriu, a reușit să încurce ițele Lupeniului în parcursul pentru vârful clasamentului.

Liderul, pe loc repaus la Deva. Mai tinerii jucători ai lui Haidiner au stopat parcursul fără cusur din acest sezon competițional al campioanei Inter Petrila. Aflați în posesia mingii mai bine de 90 % și cu ocazii foarte clare de a marca, rămase însă fără rezultat, jucătorii lui Adi Câmpean s-au văzut chiar conduși (0 – 1) până în repriza secundă, golul egalării venind abia în minutul 70, prin Iosif Kalai, acesta stabilind și rezultatul final, surprinzător, al partidei (1 – 1).

Scorul etapei a fost stabilit la Hațeg, Retezatul Hațeg a marcat nu mai puțin de 9 goluri în partida cu Minerul Uricani (9 – 0). Multe goluri și la Hunedoara (6 – 1), CS Hunedoara dovedind fără surprize CSM Mihai Viteazu Vulcan. 5 – 0 rezultatul de la Băița, așa cum era de așteptat, în partida în care doar numărul golurilor era incert, Șoimul Băița – Jiul Petroșani. Victoria Călan pleacă din dealul Institutului cu 3 puncte în duelul cu studenții din Petroșani (0 – 1), lasând Universitatea în continuare fără niciun punct în clasament. La Geoagiu, Gloria Proinstal învinge Aurul Certej cu scorul de 3 – 1.

REZULTATE – CLASAMENT SENIORI

REZULTATE – CLASAMENT JUNIORI

PROGRAM ETAPA 6